• Svenska
  • English
  • Deutch

Boende på Gotland


Här kan du titta närmare på våra olika boenden och boka direkt!

Du kan själv boka flera boenden och skapa din egna unika kombinationsresa. Klicka här för att boka flera boenden på samma bokning.

Stuga på Gotland
Vandrarhem på Gotland
Pensionat på Gotland
Hus på Gotland
Lägenhet på Gotland
Camping på Gotland
Visa alla

Romabokningen

Det lilla bokningsföretaget mitt på Gotland som tar personligt ansvar för att boka in resor, boende och upplevelser. Hos Romabokningen kan du boka alla boendeanläggningar som är med i Bo vid havet.  0498-290350

Ljugarns semesterby & camping
Gotlandskarta
LJUGARNS SEMESTERBY & CAMPING

Njut av det som stranden, havet och Ljugarn kan erbjuda er. Familjärt och välskött boende som ligger vid stranden. Inom promenadavstånd ligger det mysiga sommar-samhället Ljugarn med badstrand och service.

Tel 0498-49 31 17. http://www.semesterby.se

Visby strandby norderstrand
Gotlandskarta
VISBY STRANDBY NORDERSTRAND

Några minuters promenad från campingen finns möjlighet att uppleva Visbys utbud av shopping, restauranger och vackra gränder. I parkmiljö intill havet erbjuds platser för tält, husvagnar, husbilar och boende i campingstugor.

Tel 0498-21 21 57. http://www.visbystrandby.se

Tofta camping
Gotlandskarta
TOFTA CAMPING

Stugor och fyrstjärnig camping med smidig onlinebokning. Nybyggd 25 m pool, ny restaurang och nytt servicehus till campingen. Här bor ni på en av Sveriges mest välkända stränder. 18 km från Visby.

Tel: 0498-297102, http://www.toftacamping.se

Åminne fritidsanläggning
Gotlandskarta
ÅMINNE FRITID & HAVSBAD

Semesterby och camping i naturskön miljö ligger vid barnvänlig sandstrand på östra Gotland. Stugor för stora och små sällskap för upp till 8 personer. Sommarbutik och restaurang med havsutsikt.

Tel 0498-340 11. http://www.aminnefritid.se

Kalkpatronsgården Borgvik
Gotlandskarta
KALKPATRONSGÅRDEN BORGVIK

Den barnvänliga gården vid stranden i Katthammarsvik i mycket naturskön miljö och med många museala gårdshus. Borgvik har ett fantastiskt läge för bad och avkoppling. Nära till restauranger och affär.


Tel:0498-520 87, http://www.borgvik.com

Fårösunds semesterby
Gotlandskarta
FÅRÖSUNDS SEMESTERBY

Mysiga och välutrustade stugor med havsutsikt. Barnvänligt område med lekplats. Nära till restauranger, mataffär och paradisön Fårö. Endast 100 m till bad.

Tel 0498-232300. www.farosundssemesterby.se

SNÄCKS CAMPING

Ett par kilometer norr om Visby ligger Snäcks Camping, otroligt vackert beläget med havsutsikt från de flesta campingplatserna. Visbys finaste badstrand, pool och restaurang på anläggningen. Cykel- & promenadväg utmed havet in till Visby.

Tel 0498-24 79 55, http://www.snackscamping.se

Tofta strandpensionat
Gotlandskarta
TOFTA STRANDPENSIONAT

Mitt på den välkända stranden i Tofta ligger Tofta Strandpensionat. Vi erbjuder boende i hotell, pensionat eller stugor. Njut av sommaren på vår härliga uteservering med havsutsikt! Endast 18 km från Visby.


Tel. 0498-29 70 60, http://www.toftastrand.se

Lickershamns semesterby
Gotlandskarta
LICKERSHAMNS SEMESTERBY

Som en liten pärla vid den dramatiska Klintkusten ligger stugbyn med sex-bäddsstugor, mindre campingstugor och camping. Naturskönt, barnvänligt och lugnt läge nära badviken och det gamla fiskeläget i Lickershamn.

Tel 0498-23 23 00 http://www.lickershamns-semesterby.se

Pensionat lövängen & frejs magasin
Gotlandskarta
PENSIONAT LÖVÄNGEN & FREJS MAGASIN

15 stugor, 20 hotellrum med dusch och toalett samt 5 lägenheter. Centralt läge i Ljugarn. 100 m till badstranden. Familjevänligt och prisvärt. WiFi. Tillgång till uppvärmd pool och barnpool.

Tel 0498-49 30 11. http://www.pensionatlovangen.se

Gotlandskarta
MULDE GÅRD

Liten lugn gård i kulturbygd med rika möjligheter till naturupplevelser. Våningar och hus i vackra omgivningar. Egen strand och skog. En plats att upptäcka, utforska och uppleva. Fröjel
Tel 070 37 14 984 http://www.muldegard.se

Sudersand
Gotlandskarta
SUDERSANDS SEMESTERBY & CAMPING

Fullt utrustade stugor, parhus, parstugor, hotell,vandrarhem och camping. I naturskönt område endast 100 m från stranden, intill de härliga dynerna på Sudersands långgrunda, barnvänliga sandstrand.


Tel 0498-22 35 36 http://www.sudersand.se

Cookies